spatrend_arnyekolas_jardinico_marbella_plus_napernyo_1

Végre kinyitottak a vendéglátó helyiségek teraszai, így újra kiülhetünk egy kávéra vagy egy baráti beszélgetésre. A most még jóleső napsugarak hamarosan azonban kíméletlen forrósággá válnak, így ideje gondoskodni az árnyékolásról. Legyen szó az otthoni teraszról vagy az éttermek kerthelyiségéről!

A Jardinico 2020-as modellje kategóriájának legnépszerűbb darabja. Méretes vásznával és oldalkaros felfüggesztésével maximálisan kihasználhatod a vászon árnyékfelületét. A masszív talp stabil tartást kölcsönöz a napernyőnek, amit akkor sem kell félteni, ha a szél 60 km/h körül mozog, ezzel még kinyitott állapotban is megbirkózik a szerkezet. 

Sokoldalú, stabil és 3×3 méteres árnyékfelületet adó Marbella Plus tehát ugyanolyan kiválóan állja meg a helyét a szeles hegyoldalon, mint a városi kávézók teraszán. Elegáns és könnyen állítható kivitelezése miatt nagyon egyszerűen kezelhető, hogy minden napszakban maximális árnyékot nyújtson.

A vászon különleges technológiával készül, amitől nemcsak erős lesz, de az UV sugarak fakító hatásának is ellenáll, így garantáltan számíthatsz arra, hogy évek múltán is olyan élénk lesz a Sunbrella vászon színe, mint vásárláskor. Igazi tartós, szemrevaló darabbal gazdagíthatod kerted bútorait, ha a Marbella Plust választod.

Többféle színben elérhető árnyékolók között, biztosan megtalálod azt, ami a legjobban illik kertedhez vagy üzlethelyiségedhez!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.