A rattan bútorok természetes bájukkal, kényelmes és könnyen alakítható formavilágukkal még mindig nagyon vonzó kerti bútorokat adnak, de a prémium kategóriás termékeknél már egy új anyag hódít. A poA nyári kert elengedhetetlen része a kényelmes napozóágy, ahol elnyújtózhatunk egy hosszú nap után. A puha kerti bútorokon kávéval indíthatjuk a lusta vasárnapot és mindeközben élvezhetjük a friss levegőt és a természet szépségeit. A kényelem és elmélkedés mellett azonban a társaságról sem kell lemondanunk a kétszemélyes napozóágyaknak köszönhetően.lyrattan őrzi a rattan formavilágát és hangulatát, de jóval kevésbé sérülékeny és a tisztítási nehézségek is a múlté.

A kényelem, a luxus kinézet és praktikus felépítés adott a Fortuna, a Bellano és a Luxor kétszemélyes napozóágyánál is. Mindhárom bútor arra született, hogy kihozhasd a maximumot a pihenésre szánt idődből, akár egyedül vagy, akár társasággal. A kétszemélyes megoldások ma már szerencsére nem ritkák, így tudsz választani, ha az én-idő mellett a kapcsolati idő is fontos számodra. 

Kinézetre tehát ugyanolyan természetes érzetet kelt, mint a fa, de hiányzik belőle annak sérülékenysége és A Fortuna napozóágy egy hagyományosabb bútorformát hoz, ami sokkal jobban illeszkedik a beltéri és kültéri bútorokat összemosó trendbe, mint a kerti bútorok közé. Anyaga és időjárás állósága ugyanakkor kiváló, tehát bátran helyezd ezt a heverőt idéző napozót a kertbe vagy a téli kertbe. Kényelmes párnái szinte kiáltanak egy hétvégi szieszta után, ahol pároddal vagy gyerekeiddel összebújva pihenhetitek ki a hétköznapokat!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.