KERTI GRILL

PRÉMIUM ESZKÖZÖK A GRILLEZÉS SZERELMESEINEK
GRILLEK, FÜSTÖLŐK

A Broil King professzionális kerti grillsütők, füstölők és grillkiegészítők széles választékban a tökéletes otthoni grill élményhez!

'PRÉMIUM KERÁMIAGRILLEK'
KAMADOCHEF KERÁMIA GRILLEK

Kamado grillek a faszenes grillezés szerelmeseinek. A kerámia grillsütők kiváló hőtartó képességüknek köszönhetően különleges grill élményt tartogatnak.

EXKLUZÍV KÜLTÉRI ÉLETMÓD
CACTUS JACK FÜSTÖLŐK

A Cactus Jack füstölők új dimenziót nyitnak a szabadtéri sütésben. A grillezésnek ez a különleges formája olyan ételek elkészítését teszi lehetővé, melyek különleges gasztronómiai élményt tartogatnak.

EXKLUZÍV KÜLTÉRI ÉLETMÓD
KAMADOJOE KERÁMIA GRILLEK

A Kamado Joe kerámia grillek megjelenésükben, funkcionalitásukban és minőségükben tökéletesen megfelelnek a legmodernebb igényeknek.

previous arrow
next arrow
Slider

KERTI GRILLEK ÉS FÜSTÖLŐK

ISMERJE MEG PRÉMIUM KERTI GRILLEINKET!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy professzionális sütő-főző készülékeket használva bárki könnyedén barbecue rajongóvá válhat. Szabaduljunk ki a konyha falai közül és élvezzük a kültéri sütögetés, füstölés élményét .

Manapság nagyon népszerűek a modern kerti grill készülékek.  A grillezés iránt rajongók több márka és típus, méret közül válogathatnak. Minőségi gáz grilljeink, füstölőink, faszenes grill sütőink, valamint kiegészítőink megkönnyítik és élvezetessé teszik a grillezés folyamatát. 

A Broil King világszerte elismert név a barbecue készülékek gyártásában. Ezek a gáz grillek a kivételes minőséget jelentik mind megjelenés, anyaghasználat, és kivitelezés szempontjából is. Kiváló teljesítmény, legendás sütési-főzési rendszer, megbízhatóság jellemzik.

 

Az OFYR egy egyedi, különleges megjelenésű fatüzelésű grill. Egyszerre modern és klasszikus. Központi eleme és dísze lehet egy étterem teraszának vagy egy családi ház kertjének. Társasági összejövetelek, rendezvények, nagy családi sütögetések kedvenc grillje.

A klasszikus és hordozható füstölőink a kerti grillezés elengedhetetlen szereplői, segítségükkel még a kezdők is ízletes húsokat készíthetnek.  Profi tervezésüknek köszönhetően még kiválóbb ételeket készíthetünk, mert az ételeket még jobban átjárja a a füstös íz.

GYŐZŐDJÖN MEG SZEMÉLYESEN GRILLJEINK MINŐSÉGÉRŐL!