KERTI BÚTOROK

VÁLOGASSON A SPATREND AKCIÓS KERTI BÚTOR KÍNÁLATÁBÓL!

'NAPPALI A KERTBEN'
JATI&KEBON KERTI BÚTOROK

Stílusos minimalista vonalvezetésű kerti bútorok széles választékban. A fém és szövet felületek tökéletes találkozása kényelmes bútorokban.

EXKLUZÍV KÜLTÉRI ÉLETMÓD
SPALOUNGE KERTI BÚTOROK

Fiatalos, játékos és kényelmes kerti bútorok időjárásálló szövettel, szabadon variálható moduláris elemekkel. Állítsa össze a teraszára illő kompozíciót!

ORGANIKUS FORMÁK, TERMÉSZETKÖZELI ÉRZÉS
ETHOS KERTI BÚTOROK

Az Ethos kerti bútorai egyesítik a klasszikus eleganciát, az időtálló designt és a minőséget. Organikus formák, természetes színek, találja meg a tökéletes darabot!

previous arrow
next arrow
Slider

KERTI BÚTOROK

MINDEN, AMI A KÜLTÉRI ÉLETMÓDHOZ KELL!

A természethez való kötődésünket egyre többen csak saját kertünkben tudjuk kielégíteni. Az itt eltöltött idő kényelméről gondoskodnak kerti bútoraink. Kiállításunkon nem csak szintetikus rattanból készült fonott bútorokból, hanem modern anyagfelhasználásúakból is nagy választékot jelenítünk meg.

A szintetikus rattan nagy előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A bútorok vázát amire a rattan fonat kerül rozsdamentes, könnyűfém szerkezet képezi, ezáltal könnyen mozgathatóak és rendkívül hosszú életűek. Az asztalok felületét edzett, színezett üveglap borítja.
A kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, elegancia, a praktikus felhasználás és a kényelem. A kínálat fő elemei az étkező- illetve ülőgarnitúrák, sarokülők, napozó ágyak illetve az egyszerű nyugágyak.

Az Ethos minőségi fonott rattan bútorok a klasszikus és a modern környezetbe egyaránt harmonikusan illeszkednek. Az egyedi szín és formavilág, valamint a különleges alapanyagok használata teljesen egyedülállóvá teszi a Német gyártó bútorkülönlegességeit. A kárpitként használt vízlepergető tulajdonságú Nautic bőr teljesen időjárásálló, kitűnően tisztítható, és páratlan kényelmet kínál.

A joggal magasztalt Jati&Kebon bútorokat a minimalista, letisztult vonalvezetés jellemzi. Modern kerti pihenőhellyé varázsolják kertünket, teraszunkat. A minőségi alumíniumból készült modern formavilág remekül illeszkedik házunk külsejéhez, színeiben is harmonizál azzal, legyen szó  egy lágy ívű párnázott fehér kanapéról vagy egy elegáns étkező garnitúráról.

Spalounge kinézete nem megszokott. Olyan, mintha helyeztük volna a kertbe kedvenc nappaliba tervezett heverészős kanapénkat. A szemet gyönyörködtető egyedi formavilágnak, a kényelemnek, a jó variálhatóságnak, és a kültéri megpróbáltatásnak is ellenálló Sunbrella szövetnek köszönhetően a nappalinkat varázsolhatjuk kedvenc teraszunkra.

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!