JAKUZZIKHOZ (Aquafinesse)

AQUAFINESSE TERMÉKEK JAKUZZIKHOZ

A hagyományos vegyszerekhez képest az AquaFinesse lágyítja a medence vizét, és nyugtatólag hat a bőrre. Az AquaFinesse újrakondicionálja a vizet, hogy kiküszöbölje a fertőzések kialakulását. Ezek után, mivel kevesebb kórokozót kell elpusztítani, kevesebb fertőtlenítőre van szükség, és kevesebb időt kell a medence karbantartására fordítani.

AquaFinesse Spa mindent tartalmaz, amire a tökéletes víz tisztasághoz szüksége lehet, a masszázsmedencéjében való fürdőzés stresszmentessé válik, és kellemes időtöltést jelent a családdal és a barátokkal.

AQUAFINESSE HOT TUB - JAKUZZIKHOZ

AquaFinesse a biofilm keletkezésének megakadályozása mellett lágyítja is a jakuzzi vízét és leszűrhetővé teszi a kalcium-és a vízkő lerakódásokat is. AquaFinesse Spa Box – 1 csomag tartalma: 2 x 2 literes palack, használati útmutató, lassú adagoló és szűrőtisztító tabletta nagyobb mennyiségben gyorszáras neylonzascskóban. Minden csomag AquaFinesse tartalmaz 3-6 hónapra elegendő vízkezelő szert, de ez természetesen függ a jakuzzi méretétől, azaz térfogatától. A termékhez mellékelt táblázat megmutatja, mennyi ideig tart egy doboz AquaFinesse a különböző masszázsmedencék esetén.

Meghosszabbítja a masszázsmedence egyes alkatrészeinek élettartamát akár a háromszorosára is.Ugyanakkor az NSPI (és a magyar hatóságok is) azt ajánlja, hogy a jakuzzi tulajdonosok folyamatosan tartsák az 1,5-ppm klórtartalmú vizet legalább, és semmiképpen se mulasszák el a minimalizált mellékelt klórtabletták használatát!

SPA CLEAN TISZTÍTÓ TABLETTA

Használható a pezsgőfürdőkhöz, jakuzzikhoz, kádakhoz, és olyan nem cserélődő vizet tartalmazó eszközökhöz, melyeket a lerakódások miatt meg akarunk tisztítani. Az AquaFinesse Spa Clean tabletta segít megtisztítani a csövekben rekedt törmeléket és szerves anyagokat. A megtisztított rendszer később meghálálja a törődést, mert kevesebb feladatot jelent a víz tisztántartása. A Spa Clean használatát követően eressze le a vizet, mellyel kiürülnek a törmelékek és a feloldott biológiai szennyeződések. Használat után a Spa Clean Puck használatát is ajánlhatjuk. A feltöltést követően meg lehet kezdeni esetlegesen at AquaFinesse Spa vízkezelést is.

FILTER CLEANER JAKUZZIKHOZ

Hogy a vízben tartózkodás öröm legyen alapvető fontosságú, hogy a szűrők tiszták legyenek és átjárhatók, és azt javasoljuk, hogy takarítsa a szűrőket legalább egyszer egy héten. Ebben az AquaFinesse által kifejlesztett speciális szűrő tisztító tabletta segít, ezzel a tisztítással ugyanis jól megőrizhető a szűrő állapota. Ha a szűrő a törmelékekkel eltömődik és biológiai természetű anyagokkal, akkor mellékjelenségként kellemetlen szagot is tapasztalhat. Ez a szag a szűrő állapotából következik, és oka nem is maga a víz. Ilyen esetben javasoljuk, hogy tisztítsa meg a szűrőt azonnal.
A megfelelő vízminőség a szűrő tisztaságától függ!
 

Üdvözöljük az AquaFinesse világában! Próbálja ki a kristálytiszta víz élményét! Vásárolja meg itt közvetlenül a webshopunkban a masszázsmedencék tisztítására szolgáló termékeket!

AQUAFINESSE TERMÉKEK – WEBSHOP