ÁRNYÉKOLÓK

'VÉDJE MAGÁT ÉS SZERETTEIT A TŰZŐ NAPTÓL'
UMBROSA ÁRNYÉKOLÓK

Az Umbrosa árnyékolók gazdag és színes formák kombinációi méltán lehetnek a kertünk ékességei is, szebbé, élhetőbbé teszik a külteret

EXKLUZÍV KÜLTÉRI ÉLETMÓD
JARDINICO ÁRNYÉKOLÓK

A Jardinico napernyői strapabíró alumíniumból és UV álló anyagból készülnek, melyek a széllel szemben is ellenállóak. Kezelhetőségük gyerekjáték.

ÉPÍTETT TERASZÁRNYÉKOLÁS
RENSON ÁRNYÉKOLÓK

A Renson árnyékolói ötvözik az eleganciát az innovatív megoldásokkal. Máretében és kivitelezésében rugalmas és egyedi megoldást kínál az árnyékolásban.

previous arrow
next arrow
Slider

ÁRNYÉKOLÓK

ÓVJA CSALÁDJÁT, SZERETTEIT A TŰZŐ NAPTÓL!

Árnyékolóink, napernyőink egytől egyig szemet gyönyörködtető formájukkal, robusztus szerkezetükkel  és variálhatóságukkal hívják fel magukra a figyelmet. 

A modern árnyékolók időtállóak, és esztétikusak. Újszerű és hagyományos elemek egyesülnek ezekben a termékekben, maximálisan a legjobbat nyújtva terasza, kültéri élettere számára. Neves tervezők felelnek a technikai részletekért és az anyagok tartósságáért és sokszínűségéért.

A hagyományos, megszokott napernyők világát teljesen megújító Umbrosa napernyőcsalád légiesen könnyed, letisztult színvilágú,  kollekciót alkotott. A minőségi anyaghasználat mellett nagy figyelmet fordítanak a praktikus, egyszerű és megbízható használhatóságra. Kínálatukban megtalálható az egy ponton rögzített vagy a több helyen fixszált árnyékoló, vagy  a nagy népszerűségnek örvendő napvitorla.  

A hagyományos formavilágú napernyőink minden modellje elegáns megjelenésű,  köszönhetően az innovatív formatervezésnek és az minőségi anyaghasználatnak. Robusztus szerkezetükkel és stabilitásukkal nagy sebességű szélben is helyt állnak. A napernyők Sunbrella szövete teljesen UV álló, vízlepergető ellenáll az időjárás viszontagságainak .

A terasz és kerti árnyékolóknak köszönhetően egész évben használhatja teraszát, kültéri nappaliját. Tervezéskor az Ön igényeinek megfelelően, személyre szabottan állítjuk össze árnyékolóját.  A lehetőségek tárháza végtelen:  fix vagy mozgatható lamellák, textil árnyékolás, betekintés elleni védelem, szúnyogháló funkció, LED világítás  választható fényhatásokkal, beépített hangszórók, fűtés.

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!