Illatterápia most már a masszázsmedencében is

Ha az esti pihenést a maximumra járatnád, akkor a masszázsmedence forró masszázsa, a hangulat fények és a lágy muzsika mellett, a lazító illatokat is bevetheted.
A fürdőbombák és illóolajok bármilyen jól is hangzanak, masszázsmedencébe nem valók. Az olajat nehéz eltávolítani a vízből, akárcsak a habzó készítményeket, arról nem is beszélve, hogy felboríthatják a víz kényes kémiai egyensúlyát, ami miatt pl. szárítólag hat majd a víz a bőrünkre. Akkor mit lehet tenni?

Ott vannak az illatgyertyák, amik képesek kellemes illatfelhőbe burkolni a medence környékét. Ezeket a közelben, de a hajadtól kicsit távolabb gyújtsd meg, és hamarosan érezni fogod a hatást. Használhatsz illóolaj mécseseket is, ha nemcsak pihentető, hanem élénkítő illatokat is kipróbálnál. Masszázsmedencébe való illatkristályokkal pedig akár a vizet is illatosíthatod. Ez a készítmény biztonságos, kellemes illatot ad, és egy meghatározott időn belül elillan, így nem kell attól tartanod, hogy hónapig ugyanolyan illata lesz a víznek. Ezt a készítményt egy olyan holland cég fejlesztette ki, ami szakértője a jakuzzik víz karbantartásának. Az AquaFinesse terméke négy illatban áll rendelkezésünkre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =