+36 30 499 83 06, +36 30 821 55 45 csilla.molnar@spatrend.hu

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

ISMERJE MEG PRÉMIUM KERTI GRILLEINKET!

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy professzionális sütő-főző készülékeket használva bárki könnyedén barbecue rajongóvá válhat. A bemutatott Broil King sorozat maga a testet öltött sokoldalúság.

A legnagyobb kiállított modell, az ImperialTM XL két önálló sütőjét gyerekjáték használni, mindegy hogy két vagy huszonkét személyre készítjük az ételt. Ez a széria nem csupán megjelenésében figyelemreméltó, mind teljesítményben, mind pedig különleges funkciókban kiemelkedőt nyújt. Sorozataink modelljei más-más teljesítménnyel és méretben készülnek.

BROIL KING BARON

A BaronTM sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben kaphatók. A középpontban természetesen a legendás Broil King® grill rendszere áll: tekintélyes öntöttvas főzőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-WaveTM technológia és nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-TubeTM égők. A Baron a fekete burkolatával egy újabb stílust képviselt a grillek között.

BROIL KING PORTA CHEF

Menet közben főzni? Nem lehetetlen, sőt, még soha nem volt olyan egyszerű, mint most, az új Porta-Chef® grill készülékekkel. Ez a típus kivételesen nagy helyet biztosít a sütéshez, többet, mint amit általában egy hordozható grilltől megszoktunk. Az erős lábakat egy mozdulattal a helyükre pattinthatjuk, és máris stabilan, sütésre készen áll a grillünk.

BROIL KING REGAL

A RegalTM modellek, legyen szó stílusról vagy funkcionalitásról, a maguk nemében felülmúlhatatlanok. A Broil King® klasszikus kialakítású grill készülékek egyik legnépszerűbb termékcsaládja maximális teljesítményt nyújt, aki pedig ezt választja, használat közben a barbecue koronázatlan királyának érezheti magát.