+36 30 499 83 06, +36 30 821 55 45 csilla.molnar@spatrend.hu

JELENTKEZZEN BE A SPATREND KERTI BÚTOR VÁSÁRRA, ÉS LÁTOGASSA MEG BÁRMELY BEMUTATÓTERMÜNKET!

A természethez való kötődésünket egyre többen csak saját kertünkben tudjuk kielégíteni. Az itt eltöltött idő kényelméről gondoskodnak kerti bútoraink. Kiállításunkon szintetikus rattanból készült fonott bútorok nagy választékával várjuk önöket.

A szintetikus rattan nagy előnye, hogy semmiféle karbantartást nem igényel, egyaránt jól bírja nyáron az intenzív UV sugárzást, az esőt és a magas hőmérsékletet, mint télen a fagyot és havat. A bútorok vázát amire a rattan fonat kerül rozsdamentes, könnyűfém szerkezet képezi, ezáltal könnyen mozgathatóak és rendkívül hosszú életűek. Az asztalok felületét edzett, színezett üveglap borítja.

A kiállított bútorok közös vonása a modern stílus, magas minőség, elegancia, a praktikus felhasználás és a kényelem. A kínálat fő elemei az étkező- illetve ülőgarnitúrák, sarokülők, napozó ágyak illetve az egyszerű nyugágyak.

Jati & Kebon bútorok

Ez a sorozat különösen selymes tapintású alumíniumelemekből készül szinte az örökkévalóságnak. A design irányzatok szögletes, letisztult vonulatát képviselik.

Ethos kerti bútorok

Erre a német gyártóra úgy kell tekintenünk, mint stílusteremtőre. Organikus formái megragadják a szemet, és szinte bármilyen stílusú környezetbe beilleszthetők a bútoraik.

Spalounge "pihenők"

A Spalounge koncepciója az, hogy olyan kerti bútorokat alkosson, melyek a legjobban hasonlítanak az otthonunkban használatos designbútorokhoz. Ezek a bútorok is természetesen vízállóak.