+36 30 499 83 06, +36 30 821 55 45 csilla.molnar@spatrend.hu

Caldera Spas prémium masszázsmedence ajánlatok

A kültéri életmód legkiválóbb kiegészítője: a masszázsmedence

Ismerje meg a leghaladóbb jakuzzi fejlesztéseket!

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Kutatások sora bizonyítja a stressz egészségkárosító hatását, számos életmódhoz köthető betegséget válthat ki illetve erősíthet fel. Szerencsére van megoldás a stressz kezelésére: a relaxáló hidromasszázs egy hosszú nap után egyaránt felfrissíti a testet és lelket.

 

A víz egyik legfontosabb éltető elemünk és a masszázs ellazítja az izmokat, a felpörgetett pulzusszámot lassítja, feloldja a szorongást, javítja a vérkeringést és az emésztőrendszer működését, normalizálja a vérnyomást, csökkenti a fejfájást és egyéb krónikus fájdalmakat. Az amerikaiak – talán a stresszes életmódjuknak köszönhetően – a legtapasztaltabbak a masszázsmedencék gyártásában és felhasználásában. Éppen ezért kiállításunkon számos, nagy múltú, tengerentúli gyártó medencéivel ismerkedhetnek meg. Ezek a masszázsmedencék bármely kertből élményfürdőt varázsolnak.

Az új Caldera jakuzzik formavilágát a BMW dizájnerei gondolták újra!

A közel 40 éve legnépszerűbb jakuzzik gyártója idén egy olyan újdonságsorozattal rukkolt elõ, amely nem csak a hidromasszázsról alkotott képünket helyezi új perspektívába, hanem egyenesen újraértelmezi a dizájn fogalmát.


A Caldera felkérte a világ egyik legmeghatározóbb formatervező csapatát a BMW vonalvezetéséért felelős BMW Design Works USA-t, hogy álmodja meg a jelen és a jövő masszázsmedencéit. A projekt olyan jól sikerült, hogy azon még maga a Cadera is meglepődött.

 

A BMW munkája nem egyszerűen szerethető formavilágot alkotott, hanem elhozta nekünk, és elérhető vétette számunkra azt, amire valószínűleg csak 10 évvel ezután lennénk felkészülve. Megalkotta a jövő jakuzziját.