+36 30 499 83 06, +36 30 821 55 45 csilla.molnar@spatrend.hu

KÉRJE AJÁNLATUNKAT!

Szervezetünk méregtelenítésének egyik leghatékonyabb és legrégebbi módszere a szaunázás. A méreganyagok szervezetünkből történő eltávolítása mellet erősíti immunrendszerünket és egy kis hideg zuhannyal egybekötve edzi szívünket és keringésünket.

Általában a szaunákat személyre szabottan készítik, tetszőleges méretben és formában, igény szerinti felszereltségben és különböző fafajtákból. Egyre népszerűbbek azonban a gyorsan összeszerelhető és beüzemelhető előregyártott szaunák és infrakabinok; ezeket főleg beltérbe tervezik és praktikus méreteinek köszönhetően gyakorlatilag bármely lakás részévé válhatnak. Az előregyártott finn szaunák aktuális sztárja a kültéri hordó szauna, első osztályú kanadai vörös cédrusból, amely az egyik legkiválóbb fafajta kültéri használatra.

Természetes és magas minőségű alapanyagokból, egyedi tervezés alapján készített finn típusú, kombi vagy infra szaunák már első pillantásra megragadják a néző fantáziáját. A hőkezelt fából készült szauna gyönyörű sötét színével, az egyszemélyes zenés kabin meghittségével, míg a szaunaház egyedi megjelenésével hódítja meg a szíveket.
A minden típusra jellemző, csodálatos simaságú burkoló fa, csúcsminőségű technológiát rejt, amiben egyaránt helyet kaphat egy színterápiás belső világítás és egy belülről vezérelhető hangtechnika. Az egyedi tervezésnek és gyártásnak köszönhetően, a méret- és designbeli lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt. A pihenésünk élményét fokozza, hogy a hőkezelt fa alapanyag illata már önmagában is autentikus hangulatot kölcsönöz a szaunánknak. A beltéren és kültéren egyaránt helytálló szaunák egészséges és élvezetes alternatívát jelentenek az otthoni relaxációhoz, feltöltik energiával testünket, lelkünket.